Користувач:Andriy

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Jump to: navigation , search

COME, SPIRIT OF LOVE AND PEACE!

Prayer of his Holiness Pope John Paul II for the second year of preparation for the Great Jubilee of the year 2000

Holy Spirit, most welcome guest of our hearts, reveal to us the profound meaning of the Great Jubilee and prepare our hearts to celebrate it with faith, in the hope which does not disappoint, in the love which seeks nothing in return.

Spirit of truth, you who search the depths of God, memory and prophecy in the Church, lead mankind to recognize in Jesus of Nazareth the Lord of glory, the Saviour of the world, the supreme fulfilment of history.

Come, Spirit of love and peace!

Creator Spirit, hidden builder of the Kingdom, by the power of your holy gifts guide the Church to cross with courage the threshold of the new millennium and to carry to the coming generations the light of the Word who brings salvation.

Spirit of holiness, divine breath which moves the universe, come and renew the face of the earth. Awaken in Christians a desire for full unity, that they may be for the world an effective sign and istrument of intimate union with God and of the unity of the whole human race.

Come, Spirit of love and peace!

Spirit of communion, soul and stregth of the Church, grant that wealth of charisms and ministries may contribute to the unity of the Body of Christ; grant that laity, consacrated persons and ordained ministers may work together in harmony to build the one Kingdom of God.

Spirit of consolation, unfailing source of joy and peace, inspire solidarity with the poor, grant the sick the stregth they need, pour our trust and hope upon those experiencing trials, awaken in all hearts a commitment to a better future.

Come, Spirit of love and peace!

Spirit of wisdom, ispirtation of minds and hearts, direct science and technology to the service of life, justice and peace. Render fruitful our dialogue with the followers of other religions, lead the different cultures to appreciate the values of the Gospel.

Spirit of life, by whose power the Word was made flesh in the womb of the Virgin Mary, the woman of attentive silence, make us docile to the promptings of your love and ever ready to accept the signs of the times which you place along the paths of history.

Come, Spirit of love and peace!

To you, Spirit of love, with the Almighty Father and the Only-Begotten Son, be praise, honour and glory for ever and ever. Amen

http://www.vatican.va/jubilee_2000/docs/documents/ju_doc_22121997_prayer_en.html

Тут де потрібно написати статтю, я напишу таке з проханням нічого не замінювати та перекладати на інші мови: 1) У багатьох релігіях я побачив подібного ”Бог” більше чим різного “обряд” і зробив висновок що Бог є архітектором який працює, допомагає творить у різних стилях... 2) Мої друзі Аділ, Рауль, Гіту Пател, Симон Адел Омар..... з різних країн яких я просив щоб молились за мене надихнули мене на написання цієї молитви.... 3) Я хочу щоб ця молитва була для усіх....... 4) Щоб вона давала Нам правдиве розуміння Бога та Нас самих, миру, та цілей інтелектуальнго розвитку на майбутнє....

PREYER Пане Боже Милосердний Владико і Отче Небесний! Господи Триєдиний і Всемогутній Покровителю до якого моляться народи своїми мовами і якому Похвалу у різний спосіб безліч віровчень виголошують, згідно свого розуміння того що ти об'явив їм і що на даний момент можемо зрозуміти.

Дякуємо тобі за те що Ти нам допомагав у минулому Присутній із Нами зараз. Наперед вдячні за допомогу у майбутньому.

Лише ти один твориш, даєш і прощаєш. За добре нагороджуєш, Щоб навчити ведеш важкою дорогою, але не караєш (виправитись даєш час і в цьому допомагаєш) Подяку дітей твоїх приймаєш. Просвічуєш нас та благословляєш. У різний спосіб себе у нашому житті проявляєш. Пізнавати нове й працювати допомагаєш. Все підвладне Тобі все Знаєш, всюди перебуваєш.

Тим хто щиро з вірою просить (допомагаєш) дари посилаєш. Як жити в мирі навчаєш, розум для створення надбань духовних та матеріальних синам своїм дав і їх для цієї справи благословляєш. Вдячні тобі за те що так є і що ми твої діти. Допомагай Нам.

PS

Назву PREYER порадив мені мій товариш з Індії Гіту Пател, з

яким я познайомився розмовляючи про Єдиного Бога який себе проявляє у релігії Індії Європи, а далі інших народів.... Я розумію що крім слова обряд, є ще слово розуміння Бога, часто люди живуть по сусідстві, а розуміють його по різному.... Тому я раджу вісім пам'ятати що незалежно від ніяких обставин Він Є Господои якмий Нас любить...

21.01.2005AD

Проходить час, а у світі НТП випереджає культурний розвиток. Допоможи Господи людям зрозуміти що Вони Тобі потрібні, потрібні одне одному!

18 жовтня 2005 AD

Форум www.BBC.com.ua Хто править вашим світом?

Попри усе що відбувається зараз я вірю, що людство іде до кращого майбутнього... Я вірю у те про що написано в Одкровенні Іоана Богослова - тому що багато людей хочуть щоб так було, так є написано, і так буде - майбутне щастя людині пообіцяв Господь і проце йдеться не лише у Біблії, але у священних писаннях інших народів... Адже ми усі віримо у одного Творця! Я хочу щоб моїм світом правив Милосердний Господь! Андрій Яцків, Тернопіль

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/forum/story/2005/09/050919_who_ryns_world.shtml

Багато у житті відбувається подій, але одну я буду пам.яти найбільше.

Я, будучи маленьким запитував, що я буду робити далі, коли виросту... Бабуся розповідала: що піду вчитися, піду працювати, буд мати своїх онуків...

Коли я зрозумів що таке значить вмирати і у атеїстичному суспільстві того часу боло заборонено говорити про Господа...

Я відчув що попіл, або земля буде із них, тих хто вірив (ідеям випадкового походження світу) у цей же час заперечуючи неправильним віруванням закон фізики "Закон збереження енергії"... (закон можливо за яким вони будуть збережені, але змінені у філософсько метафізичному розумінні)... закон який неправильна комуністична філософія не могла заперечити!

Це я зрозумів пізніше, але у дитинстві я вірив по дитячому, а коли почав ходити до Храму зрозумів що добрим є сприйняти Царство Боже як дитина бо навіть так радить йго сприймати Христос у своїх притчах...

Милосердний Господи надіємось на Тебе!

Ще хочу сказати що у мене виникають перипони із тим щоб знайти сою (статтю) молитву, тому я процитую молитву Великого Папи який буде проголошений святим Іоана Павла II і скажу самому собі, що хочу бути послідовником його у його добрих справах. Молитва на англійській

мові, яку розуміють добре мої друзі і я вдячний Господу, що мені довелося зустріти таких цікавих дітей Всевишнього Творця. Прошу їх про молитву і вдячний їм за молитву!

Андрій Яцків Тернопіль. Ukraine

Отримано від " http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87:Andriy "

Сьогодні коли річниця мирної "Помаранчевої" революції мені хочеться написати такі слова, слова, які я побачив у вигляді видіння на цій мові на якій зараз пишу.... Десять заповідей і дві головні заповіді любові!

Вони стали для мене написані українською мовою на певну мить, на мить за яку я їх зміг прочитати, я молився за те щоб люди у формі не били людей у цивільному на майдані у Києві...

Тоді люди молилися тепер зібрались та чи була молитва? Я тоді молився і помоливсь зараз проте ... Навіть тоді

коли всі ми молились Господь милосердний змилувався над нами, але нагадав про Заповіді любові у такий дивний спосіб.

Цікаво чи був призедент у святі Софії Києвській хочаб у думках? Зараз коли я це пишу, я у думках лину до помаранчевої церкви у

якій є Ікона Божого милосердя, біля якої збираються молитися люди о третій годині...

Я там збагнув що якби люди прислухались до слів Ісуса, вони,

живучи чесно і люблячи один одного моглиб вірити і владі, бо влада це такіж самі люди як і вони.

До цієї молитви я хочу створити сайт http://www.aweu1978.4t.com/ крім того я хочу і давно планую на такий сайт внести цю (повну версію) PREYER і багато іньших молитов які були написані задовго до цього...

2 грудня 2005 AD EU

Отримано від " http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87:Andriy "

Views
Personal tools

if (window.isMSIE55) fixalpha(); Навігація
Пошук

 

Панель інструментів

MediaWiki

Wikimedia Foundation

•  Остання зміна 14:04, 2 грудня 2005.

•  Вміст доступний згідно з GNU Free Documentation License .

•  Privacy policy

•  Про Вікіпедію

•  Умови використання